BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 22, 2009

* Hooreyyy *

Assalamualaikum semua...
Seperti yang belum dimaklumkan sebelum nie, sek saya telah mengadakan Mesyuarat Agung PIBG kali ke 35 apa ari semalam (sabtu = 21hbFebruari 2009) so sudah pasti banyak kerja yang perlu dilakukan sebelum berlangsungnya hari tersebut.. bertambah2 kerja apabila yang akan merasmikan majlis nie adalah Ahli Perlimen Pulai iaitu Datuk Nur Jazlan b Tan Sri Mohamed maka sambutan yang dilakukan perlu meriah ler... So silalah layann gambor di bawah....Ok, ini adalah antara yang berlaku di awal pagi iaitu, saya telah berjaya menyiapkan backdrop yang simple tpi menarik itu (yg plh byk keje kak azuaa..ekeke..saya cuma pembantu jer) klu nak kenal Gb saya yang pakai tudung purple too..ekekek.. manakala tiga jelitawan itu merupakan ajk pendaftaran..Awal2 lgi dah sedia menunggu too..ekekek..tahniah yer akak2..


Ok, yang atas too sudah tentu buku program bagi Mesyuarat PIBG nie...dan sedikit suasana yang boleh dilihat sepanjang program ini berlangsung iaitu dari 8.00 pagi hingga 1tgh..hhuhu..sangat lame dan memenatkan.. Selain dari alunan kompang dan diiringi oleh si cilik bunga mangga, ibu bapa dan para tetamu dihiburkan dengan persembahan peragaan dan tarian dari murid tahun 3..menghiburkan... Oh ya, gambar yang ader dua orang too ader la juru acara pada hari ini, k.ina dan k.ida..ekekek setia menanti sehingga akhir acara..

Mesti tertanya-tanya kan macam ner plak ader frame ayat suci Al-Quran too kan..sebenarnya itu adalah hadiah yang saya perolehi dalam cabutan no bertuah...ekek...no pada buku program yang saya dapat adalah 010..Alhamdulillah saya dapat hadiah dari 10 hadiah yang termahal..ekekk....Terima kasih la pada yang telah mensponser hadiah itu..

Ada satu perkara lagi yang berlaku hari ini iaitu saya telah dilantik sebagai AJK PIBG bagi wakil guru..Aduh..walaupun AJK tapi saya dapat rasa beban yang terpaksa ditanggung pada hari2 mendatang untuk menjayakan PIBG nie..apa pun saya akan cuba berkhidmat semampu dan seikhlas hati saya.. Terima kasih ler pada yang mencalonkan nama saya yerk..ekeke...hope saya dapat belajar sesuatu pada tahun pertama berkhidmat sebagai pendidik ini...