BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, November 10, 2008

My Famliy..

Korang mesti nak tahu jugak tentang my beloved family kan..sowi ler baru nak citer.. so citernye begini...

Ini adalah abah kecayangan aku.Abah la hero hati aku sejak aku kecik lagi Haji Amat Pala @ Muhammad Bin Haji Radzuan..ketabahan dan kerajinan serta sifat tanggungjawabnya terhadap aku masih lagi seperti aku kecik lagi.. sampai sekarang makan aku pun masih abah yang sediakan.. Abah..i love u sooo muuucchhh....Abah aku dulu meniaga satey jer..so aku sememangnya dibesarkan hasil jualan satey but sejak aku umur 12 tahun, abah diamanahkan untuk menguruskan Syarikat Suria Jaya so till now abah masih Pengurus SSJ... Gambar nie masa abah kat tunaikan haji tahun 2007...





Yang nie adala mak pujaan hati aku, Hajjah Nor Aini Bt Awang. Tiada mak lain yang dapat menandingi kehebatan, ketabahan dan pengorbanan yang dah mak berikan pada aku dan keluarga aku. Sememangnya mak satu-satunya ratu hatiku...gambar nie pun diambil waktu mak mengerjakan haji 2007. I love u very very muchhh...







Romantik kan mak dan abah aku..ekekkekeekk





Yang sihat nie la satu-satunya kakak aku..baik buruk dia tetap kakak aku..minah kepoh..asal dia balik umah jer huru hara jadinya..ader je barang yang akan musnah angkara keganazannyee..Dah kawin tapi still belum ader anak..masih belum ader rezeki..Nama dia Noor Hazwani. sowi la yek gambar abang ipar aku xde dalam simpanan laptop aku.ekekek...ape pun abang ipar aku seorang yang pendiam.memang kontra la perangai dengan akak aku..ishh..ishh cukup sabar melayan sifat ditator akak aku nie..itu sayang bini ke takut bini..korang pk la sendiri..ekekek











Ok..yang nie plak abg aku Noor Azman dan akak ipar aku Eda Nirma.. dah dikurniakan sorang anak, Nur Aisya Dania dan bakal dapat sorang lagi hujung bulan niee..abang aku sekarang keje sebagai juruteknik komputer di sekolah kebangsaan bukit sekilau,kuantan dan akak ipar aku kat Indera Mahkota sebagai kerani. erm..xsabar la plak nak tunggu kehadiran anak saudara aku yang kedua nie...dengar citer lelaki..hehhehehe















Yang nie pulak abang aku yang dalam perancangan akan bertunang awal tahun 2009. Nama dia Noor Azlan dan sekarang dia keje sebagai juru teknik di Petronas kertih..huhuu.abis la aku pas dia aku pulak yang akan disoal waawaaaa.... Abang aku nie pediam sikit tapi sekali dia bagi selalu aku jugak yang kena..Nak buat macam mana adik dan abg..ekekekk












Dan inilah aku bersama anak saudara kecayangan semua nie.. name aku seperti yang dah sedia maklum Noor Azura dan anak saudara aku Nur Aisya Dania. Aku sedang melalui saat-saat akhir di IPKB.. IsyaAllah akan berkhidmat sebagai Guru Bimbingan Dan Kaunseling di sekolah-sekolah yang bakal ditentukan tidak lama lagi..huhu..takutnyeee.... Aisya pulak bakal menerima adik baru.hahah.pasni semua xpedulikan chachaa laggii padan muka... xleh manje-manje lagiii..heheeh...




Uik..yang nie sape pulak yerk?ooo yang nie Mohd Nazrul my future husband...insyaAllah kalu semuanya berjalan lancar dan mendapat restu dari keluarga kedua-dua belah pihak serta cukup moneynye kami bercadang untuk ke jinjang pelamin.hope korang pun leh doakan kami yerk..Aminnn

itu jer la tentang keluarga aku..klu nak tahu lagi leh tanya aku..ekekekek

1 comments:

nUr EzZaTi said...

ehem2..
future husband pon t'masuk dlm my family gak ke???
haha...
tak saba nak gi jengka..
jengka 6 pon jadik ler..
6 ngan 9...lebey kurang ae tuh..
ngee~~~~~