BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, December 13, 2008

Money..money..money...

Aduh...nape la kite perlukan gunakan duit dalam dunia nie? soalan aper too? hahaha.... erm aku nie leh dikatakan tengah tertekan la jugak cos money..huhu dah la hujung tahun adalah waktu yang perlu banyak pakai duit..buka2 wallet alamak..tinggal 50hinggit jer...dan 10hb 12 birthday bf aku, 14hb 12 birthday my cousin, 15hb 12 birthday my beloved mum dan 16hb 12 birthday my best prenz (mamat jan) aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... dengan aku yang akan kena posting huj bulan nie.. tambah lagi satu lesen memandu yang tamat tempoh 15hb 12 yang kena perbaharui.. tolongggggg....bile nak dapt duit? kena tunggu gaji pertama la bulan 3 tahun depan.. aduh..makin banyak la hutang aku lepas nie.dapat gaji kena bayar hutang..apa yg tinggal pada aku nanti? dengan xtahu kena posting kat ner lagi.. kalu jauh kena pk pasal transpot lagi , nak sewa umah lagi, makan minum aku lagi pastu awal2 tentu byk benda nak kena bayar contohnya tabung PIBG, tabung Kebajikan Guru kat sekolah..belum tabung aper2 yg aku belum tahu..aduh.. leh sakit pankreas aku mcm nie...agaknya ada tak orang yang bermurah hati bagi aku duit yerk..kekeke maksud aku tanpa perlu bayar semula..hahhaah...Zura...zura... macam-macam... bak kate Pn. Mahani " ini semua dunia semata-mata" kite tunggu jer la yerk sape yang leh bagi aku duit untuk 4 bulan nie......

2 comments:

junkies said...

ada babaropa komen hehe ;-

1-ingatgak besday aku hehe...:-)
2-bayar yuran PIBG, Buku Teks, Yuran Koperasi sekolah, tabung kebajikan sekolah,dll.
3-aku pun sama,nak cari sponser hehe...
4-duit + duit = duit kuasa dua.

aina.saffiyah said...

aduh.. ingatkan ko nak bg aku duit.. kate my best prenz....huhuh