BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Saturday, February 14, 2009

# Hadiah Hari Kekasih #



asslamualaikum..
Hari nie saya kena pergi sekolah seperti biasa untuk menggantikan cuti Tahun Baru Cina yang lalu...Agak keberatan dan terseksa jiwa dan raga saya untuk ke sekolah hari ini.. Maklumlah, saya perlu berhadapan dengan murid yang sangat nakal dan 1001 ragam hari ini.. Sampai agak lewat dari biasa.. selalunya 6.55 saya sudah sampai ke sekolah tapi hari ini punch card menunjukkan 7.04 pgi..awal2 pagi tiada apa yang boleh dilakukan selain melakukan aktiviti rutin dan cam biasa sebagai guru bimbingan maka akan ader la kelas yang perlu digantikan..

Awal2 lagi saya dimaklumkan oleh guru disiplin bahawa murid yang nyaris menjadi mangsa penampor sulung saya semalam tidak hadir ke sekolah..Maka saya sangat gembira kerana tidak perlu berhadapan dengannya..so perjalanan proses pengajaran dan pembelajaran hari ini berjalan lancar..

Seperti yang semua sedia maklum hari nie kan 14 februari 2009.. Hari yang dianggap istimewa oleh mereka yang menyambut hari kekasih.. tapi saya tidak la menyambutnya sebab dah banyak peringatan-peringatan yang telah disampaikan kepada saya sebelum ini tentang hukum dan dalil2 berkenanan hari kekasih nie tetapi masa dalam perjalanan nak p makan malam my bucuk too capai satu bungkusan dari seat belakang kete dan beri pada saya...dari saiz kotak saya dah tahu isi dalamnya...hahaaha...


Nokia 5310 (epress Music)

Sebenarnya saya telah meminta dia membeli hp nie sebelum ini sebab saya telah memberi hp sony kesayangan saya pada my mom so kebetulan dia berbesar hati nak belikan untuk saya tapi saya tak sangka plak yang bucuk saya akan berikan pada malam ini cos sebelum ini dia maklumkan akan belikan setelah gajinya masuk..apa pun tq so much 4 my bucukkk.. Mesti xkenal lagi kan my bucuk nie sape..heheh saya simpan dulu yerk... nanti saya akan bgtau semua sape my bucuk saya niee..bgtau awal2 nanti x suprise la kan..hahah..



4 comments:

Anonymous said...

huhu...betuah. tahu beza kan skrg macam mana bercinta berbanding cinta. apa beza kedua2 tuh? tol tak? HOPE IA KEKAL SAMPAI JINJANG PELAMIN N ANAK CUCU...HEHEH....

aina.saffiyah said...

tq sahabat, ko banyak bgi nasihat dan semnagat kat saya sehingga saya mampu bernafas dan merasai apa itu bahagia.. InsyaAllah moga kite sama2 bahagia dengan apa yang telah kita pilih...AMINN...

Honey Bee said...

wey...cepat cter sapa org tu??
lg nak rahsia...
serabai tau ko ni...
bila nak kenalkan ngan aku?

aina.saffiyah said...

hahha... sabar yerk kawan.. nanti ader masa kite deal la jumpa mana2 n aku kenalkan pada ko.... relax aku bertahun lgi kat sini.